Халявний Сейшн!!!!!!!!!!!!!! 27 липня!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
Mistik | Дата: Субота, 16.08.2008, 19:18 | Повідомлення # 170 | Каста: Почесні Юзери | мож ризикнути....а тоді і ми будем знати можна...
я закохалась в кохання... але воно не має обличчя... | | |
|
|
|
НемА_ТакогО | Дата: Понеділок, 18.08.2008, 14:00 | Повідомлення # 173 | NoT FormaL Каста: Модери | Шо ви гоните.... Ви якіто бешені))
I was born in a deep forest I wish I could live here all my life I am made from stones and roots My home, these woods and roads I'm the Lord of all Known | | |
|
|
НемА_ТакогО | Дата: Понеділок, 18.08.2008, 14:24 | Повідомлення # 175 | NoT FormaL Каста: Модери | Ідіть в цірк, будете ще за це гроші получати, а то здам вас в псіхушку....
I was born in a deep forest I wish I could live here all my life I am made from stones and roots My home, these woods and roads I'm the Lord of all Known | | |
|
|
НемА_ТакогО | Дата: Вівторок, 19.08.2008, 11:49 | Повідомлення # 177 | NoT FormaL Каста: Модери | Якщо в млинарську здати, то мож буду проходити... а за цирк мені насрать, будете в псіхушці працювати....
|
|
Mistik | Дата: Вівторок, 19.08.2008, 13:42 | Повідомлення # 179 | Каста: Почесні Юзери | Пояснення:промазує вона по клавішах!!!! а психушка то не моє..щось не тягне мене туди.....
я закохалась в кохання... але воно не має обличчя... | | |
|
FOx13 | Дата: Четверг, 25.09.2008, 21:25 | Повідомлення # 180 | Каста: Модери | Закрито!!
залишу після себе тільки дощ... | | |
|