|
ReligioN
|
|
| Kaena | Дата: Понеділок, 22.09.2008, 19:02 | Повідомлення # 226 | | Каста: Юзери | ненаю........... мну сатанисти якось не напрягають, круті чуваки. Quote (_Warlord_) пентаграми і перевернуті хрести (на перевернутому хресті розіпяли Давида, так що це не відноситься до сатанізму) повна х....я...... тоді християнські розп"яття то повна х.... я...... | | |
|
| НемА_ТакогО | Дата: Понеділок, 22.09.2008, 20:33 | Повідомлення # 227 | NoT FormaL Каста: Модери | Сатаністи - ті самі християни, які вибрали інший бік, людство завжди так розділялось, це пішло від того, шо колись давно, місяць був набагато більший, і вночі світив подібно до сонця, і люди поклонялись Сонцю і Місяцю...
I was born in a deep forest I wish I could live here all my life I am made from stones and roots My home, these woods and roads I'm the Lord of all Known | | |
|
|
| Kaena | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 17:52 | Повідомлення # 229 | | Каста: Юзери | _Warlord_, шоб розбійникам неповадно було гадості мутити............. то ше римляни придумали) вобшем ті трупи попри дороги розставляли (типу дизайнерська знахідка ) | | |
|
| fireflight | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 19:44 | Повідомлення # 230 | Каста: Почесні Юзери | не смішно( | | |
|
| Kaena | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 19:54 | Повідомлення # 231 | | Каста: Юзери | fireflight, чого? | | |
|
| FOx13 | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 21:21 | Повідомлення # 232 | Каста: Модери | я трохи з вами на рах. сатаністів поспорю... кароч...сатаністи, то наступники ілюмінатів, тобто насправді тру сатаністи - це вчені, яким перешкоджає церква...
залишу після себе тільки дощ... | | |
|
| _Warlord_ | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 22:47 | Повідомлення # 233 | Каста: Модери | FOx13, гггг)...Звідки ти це взяла?Добавлено (23.09.2008, 22:47) --------------------------------------------- І що означає *ТРУ*????? гг)....
Я басюка групи DELIVERES!!!! гг)..... | | |
|
| FOx13 | Дата: Вівторок, 23.09.2008, 23:00 | Повідомлення # 234 | Каста: Модери | "тру"-це справжні; Я трохи начитана, Ден Браун поміг)
|
|
|
|
| Kaena | Дата: Середа, 24.09.2008, 19:31 | Повідомлення # 238 | | Каста: Юзери | Quote (FOx13) я трохи з вами на рах. сатаністів поспорю... кароч...сатаністи, то наступники ілюмінатів, тобто насправді тру сатаністи - це вчені, яким перешкоджає церква... а нах ваим Ден Браун, якщо у вас є я............) отже так діти мої: сатанисти існували у всі часи і народи, при всіх релігіях....... тому що богів багато, а Сатана один..... а ілюмінати, кабалісти, буддисти то вже пох....... якщо мати на увазі сатанистів у католицькому трактуванні, то так, мажливо вони були наступниками іллюмінатів...... а якщо брати сатанистів в цілому..... то ... ну лан, не буду тут філософію розводити, бо то займе дуже багато місця, і ви всеодно читати не будете....... | | |
|
| fireflight | Дата: Середа, 24.09.2008, 19:42 | Повідомлення # 239 | Каста: Почесні Юзери | чого? ти напиши, в мене час є, я почитаю.......................... | | |
|
| FOx13 | Дата: Середа, 24.09.2008, 19:44 | Повідомлення # 240 | Каста: Модери | всьо...замнули...
|