Майбутне: навчання,професiя, сiм`я........
|
|
MEFistofel | Дата: П'ятниця, 15.08.2008, 22:42 | Повідомлення # 1 | Каста: Юзери | от я дожився!!!!: в навчаннi в мене майже нуль,шлях до професii вибрати не можу,так само не можу уявити себе в ролi люблячого батька i закоханого чоловiка!i шо з цим робити?куди менi дiватись?народ, пiдскажiть!!!!!! а ви взагалi яке собi майбутне надумали?хто куда поступатиме?хто чим буде займатись пiсля навчання???
ПИЙ i пляшка тебе доведе до кiнця... | | |
|
Mistik | Дата: Субота, 16.08.2008, 00:28 | Повідомлення # 2 | Каста: Почесні Юзери | хм.....я здається вже виросла..вже не мацьоня..і треба думати про майбутнє....сім"я..то в моєму житті трох почекає...100% до закінчення інституту...проблема в тому,що не знаю якого вузу.....і взагалі жодна професія не до душі..але треба щось робити....мдя..проблемка.... MEFistofel, А в тя "роль люблячого батька" прийде з часом!!Мож не паритись через то!!!!!!Сім"я і на мою думку складенься сама собою..ну якщо ми на то не забємо.....найбільша проблема на даний час то все ж майбутня професія.... Добавлено (16.08.2008, 00:28) --------------------------------------------- MEFistofel, Мож стати слюсарем!!!!!! 
я закохалась в кохання... але воно не має обличчя... | | |
|
|
Mistik | Дата: Субота, 16.08.2008, 15:55 | Повідомлення # 4 | Каста: Почесні Юзери | хм...добре те,що ти знаєш чого хочеш...це дуж добре....
|
|
Mistik | Дата: Субота, 16.08.2008, 16:11 | Повідомлення # 6 | Каста: Почесні Юзери | але хоч знаєш до чого іти!!!це вже багато!!!!!
|
Mepi | Дата: Субота, 16.08.2008, 16:20 | Повідомлення # 7 | Каста: Почесні Юзери | угу я пс1шка яка прямуэ до своэ1 мети))))))
Життя-це кака | | |
|
PSYchica | Дата: Субота, 16.08.2008, 19:02 | Повідомлення # 8 | Каста: Юзери | Mepi, ти не одна така!!!1я теж з дитинства знала на кого я буду поступати.....але на кого не скажу-бутете сміятись....
ля-ля тополя | | |
|
|
PSYchica | Дата: Неділя, 17.08.2008, 00:10 | Повідомлення # 10 | Каста: Юзери | ну-ну ржи......я тобі ще помщусь!!!
ля-ля тополя | | |
|
Mistik | Дата: Неділя, 17.08.2008, 00:12 | Повідомлення # 11 | Каста: Почесні Юзери | Мстись,я тобі ще помщусь!!!! !до речі..я мож тобі дзвонити буду,якщо хавчик закінчиться...гг)))
|
PSYchica | Дата: Неділя, 17.08.2008, 00:26 | Повідомлення # 12 | Каста: Юзери | тобто???
ля-ля тополя | | |
|
Mistik | Дата: Неділя, 17.08.2008, 00:29 | Повідомлення # 13 | Каста: Почесні Юзери | хм......от була ти поза зоною..і багато не знаєш!!!
|
PSYchica | Дата: Понеділок, 18.08.2008, 01:01 | Повідомлення # 14 | Каста: Юзери | я помітила.....
ля-ля тополя | | |
|
MEFistofel | Дата: Середа, 20.08.2008, 17:12 | Повідомлення # 15 | Каста: Юзери | Quote (Mistik) MEFistofel, Мож стати слюсарем!!!!!! шото не дуже хочется........
ПИЙ i пляшка тебе доведе до кiнця... | | |
|