Deliveres(melodic metalcore)
|
|
KINAX | Дата: П'ятниця, 03.10.2008, 19:26 | Повідомлення # 46 | Я тут шериф Каста: Адміни | _Warlord_, то пох ми ітак будем до кінця....
ROCK - IF | | |
|
|
Нірвана | Дата: Субота, 04.10.2008, 00:27 | Повідомлення # 48 | Каста: Юзери | ОоооО....то в Мицьо днюха.....цікаво.... | | |
|
|
fireflight | Дата: Субота, 04.10.2008, 22:33 | Повідомлення # 50 | Каста: Почесні Юзери | нє, не всьо супер!!! ви не пройшли!!! це погано!!! | | |
|
|
|
|
fireflight | Дата: Субота, 04.10.2008, 23:18 | Повідомлення # 54 | Каста: Почесні Юзери | ага) то дуж добре) | | |
|
FOx13 | Дата: Неділя, 05.10.2008, 20:15 | Повідомлення # 55 | Каста: Модери | а як створилась ваша група і як ви попали в "світ"?
залишу після себе тільки дощ... | | |
|
_Warlord_ | Дата: Понеділок, 06.10.2008, 19:07 | Повідомлення # 56 | Каста: Модери | Гурт Deliveres створений десь на початку 2006 року. Двоє гітаристів Олег і Льоня зібралися, щоб щось разом полабати.Почали перегравати різні пісні відомих груп типу Death, Metallica, Sepultura.\ Згодом побачили, що це у них не погано виходить ну і вони вирішили створити свій власний проект, який на той момент дістав назву Bloody Carnage. Велися пошуки драмера і басиста.Спочатку найшовся драмер. Вєталь(Десайд)- одногрупник Олега. Згодом по об'яві і залучився до групи басист Тарас. На той момент Олег пробив реп-базу в Народному домі на позитроні. Десь 3-4 місяці велася робота над новим матеріалом, поки група не зтикнулася з 1-ю проблемою. З групи пішов соло-гітарист- Олег(Last Breath now.). Проте дуже швидко його місце заняв новий соло-гітарист. Також Олег(Кучерявий). І знову та ж сама історія- 3-4 місяці роботи, пару сейшинів і Кучерявий(Delirium Tremens now.) покидає групу. Після цього група переіменована на Voice Interior. Ще через місяць до *повного щастя* групу залишив Вєталь, через нестачу часу на навчання. Всі надії на якесь майбутнє в Voice Interior зникли. Проте Льоня і Тарас не здалися. Вони зібрали нову команду DELIVERES, яка почала працювати в новому для всіх стилі Melodic Metalcore. Перший концерт- Death Connect (Народний дім...Позитрон..... 19 червня).....
Я басюка групи DELIVERES!!!! гг)..... | | |
|
KINAX | Дата: Середа, 08.10.2008, 23:52 | Повідомлення # 57 | Я тут шериф Каста: Адміни | народ хто хоче скачати Deliveres-Безодня Пеклазаходьте на сторінку "Історія гуртів"...далі побачите...
ROCK - IF | | |
|
|
FOx13 | Дата: Субота, 11.10.2008, 12:14 | Повідомлення # 59 | Каста: Модери | та нє...вашу історію я знаю..мені цікаво, як ви пробились в світ(типу сейшнів)
залишу після себе тільки дощ... | | |
|
KINAX | Дата: Субота, 11.10.2008, 14:38 | Повідомлення # 60 | Я тут шериф Каста: Адміни | FOx13, причому тут їхня історія?я кажу шо там можна скачати їхню пісеньку...)))
ROCK - IF | | |
|