Deliveres(melodic metalcore)
|
|
_Warlord_ | Дата: Субота, 13.09.2008, 22:13 | Повідомлення # 1 | Каста: Модери | Гурт Deliveres створений десь на початку 2006 року. Двоє гітаристів Олег і Льоня зібралися, щоб щось разом полабати.Почали перегравати різні пісні відомих груп типу Death, Metallica, Sepultura. Згодом побачили, що це у них не погано виходить ну і вони вирішили створити свій власний проект, який на той момент дістав назву Bloody Carnage. Велися пошуки драмера і басиста.Спочатку найшовся драмер. Вєталь(Десайд)- одногрупник Олега. Згодом по об'яві і залучився до групи басист Тарас. На той момент Олег пробив реп-базу в Народному домі на позитроні. Десь 3-4 місяці велася робота над новим матеріалом, поки група не зтикнулася з 1-ю проблемою. З групи пішов соло-гітарист- Олег(Last Breath now.). Проте дуже швидко його місце заняв новий соло-гітарист. Також Олег(Кучерявий). І знову та ж сама історія- 3-4 місяці роботи, пару сейшинів і Кучерявий(Delirium Tremens now.) покидає групу. Після цього група переіменована на Voice Interior. Ще через місяць до *повного щастя* групу залишив Вєталь, через нестачу часу на навчання. Всі надії на якесь майбутнє в Voice Interior зникли. Проте Льоня і Тарас не здалися. Вони зібрали нову команду DELIVERES, яка почала працювати в новому для всіх стилі psy/death-core. Тарас(Дуст)-бас (Washburn XB-125BK 5-string)-тут відомий, як _Warlord_. Льоня-гітара, вокал (X-Cort x6 series)-тут відомий, як Crusher. Віталік-драми(Mapex & Sabian cymbals)Зараз уже записано 2 демки *Intro* і *Безодня пекла*. Контактна інформація: www.deliveres-band.org.ua deliveresband@gmail.com 80509836158-Тарас(бас).... Посилання на пісеньку *Безодня пекла*: http://deliveres-band.org.ua/load/0-0-0-7-20 
Я басюка групи DELIVERES!!!! гг)..... | | |
|
Virus | Дата: Неділя, 14.09.2008, 00:18 | Повідомлення # 2 | Каста: Юзери | МАЄШ ЇХНІ ТРЕКИ ЯКЩО Є! ТО СКИНЬ ЯКОСЬ ICQ 483507346.АБО ЩЕ ЯКОСЬ.
БЛА БЛА БЛА | | |
|
_Warlord_ | Дата: Неділя, 14.09.2008, 18:41 | Повідомлення # 3 | Каста: Модери | Так ж от ссилка на пісеньку: Безодня пекла
Я басюка групи DELIVERES!!!! гг).....
Повідомлень відредагував _Warlord_ - Неділя, 14.09.2008, 18:42 | | |
|
KINAX | Дата: Понеділок, 15.09.2008, 15:01 | Повідомлення # 4 | Я тут шериф Каста: Адміни | _Warlord_, Я вже закінув вашу історію на сайт....
ROCK - IF | | |
|
|
KINAX | Дата: Середа, 17.09.2008, 21:32 | Повідомлення # 6 | Я тут шериф Каста: Адміни | Птом закіну в менге зараз жопа з компом...
ROCK - IF | | |
|
FOx13 | Дата: Середа, 17.09.2008, 21:55 | Повідомлення # 7 | Каста: Модери | ага...в нього з компом повна жопа...(((
залишу після себе тільки дощ... | | |
|
|
KINAX | Дата: Четверг, 18.09.2008, 21:37 | Повідомлення # 9 | Я тут шериф Каста: Адміни | _Warlord_, Круть беріть нас як месних фанів)))
ROCK - IF | | |
|
|
KINAX | Дата: Четверг, 18.09.2008, 21:40 | Повідомлення # 11 | Я тут шериф Каста: Адміни | _Warlord_, В чому ви їдете?
ROCK - IF | | |
|
|
НемА_ТакогО | Дата: Четверг, 18.09.2008, 22:56 | Повідомлення # 13 | NoT FormaL Каста: Модери | ЙоЙ, деліверс, знаєМ такІх))
I was born in a deep forest I wish I could live here all my life I am made from stones and roots My home, these woods and roads I'm the Lord of all Known | | |
|
|
НемА_ТакогО | Дата: П'ятниця, 19.09.2008, 19:26 | Повідомлення # 15 | NoT FormaL Каста: Модери | Хтось розказував ґґґ
I was born in a deep forest I wish I could live here all my life I am made from stones and roots My home, these woods and roads I'm the Lord of all Known | | |
|